Chat with us

Bestellen / Verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland

Bestellen is heel eenvoudig door de gewenste producten in je winkelwagen te plaatsen en vervolgens op afrekenen te klikken.
Je kunt er voor kiezen om een klanten account aan te maken, maar dit is niet nodig om bij ons te kunnen bestellen.

Een klanten account biedt je wel het voordeel dat je bij een volgende bestelling niet al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen en je kunt dan ook gebruik maken van het verlanglijstje. Betalen is mogelijk via iDeal, Paypal of AfterPay. Voor geen van deze opties brengen wij extra kosten in rekening en voor bestellingen boven de 75 euro betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten!

Verzendkosten: € 3,99

Bestellingen vanuit België

Betalen is mogelijk via BanContant/Mister Cash of Paypal. Voor geen van deze opties brengen wij extra kosten in rekening.

Verzendkosten: € 6,95

Bestellingen van buiten Nederland en België

Ook als je niet in Nederland of Belgie woont kun je bij ons een bestelling plaatsen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de bestelling heen gaat.

Kijk hier voor meer informatie

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay AfterPay voert voor Prettypolish.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Prettypolish.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 75,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in