Chat here

Advanced Reviews with photos

Rreview summary

5

(54 Reviews)

  • 5
    (96%)
  • 4
    (4%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Topcoat nodig. Mooie kleur!!

Supermooie kleur maar heeft wel een topcoat nodig. Maar daar is prijs ook naar, dus wat mij betreft geen probleem

Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Topcoat nodig

Supermooie kleur maar heeft wel een topcoat nodig. Maar daar is prijs ook naar, dus wat mij betreft geen probleem

Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Top oroduct

Super lak die goed blijft zitteb

Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Top product

Super lak die goed blijft zitten

Grade 
2020-05-27
Verified Purchaser

levert een mooi resultaat

Je kan dit wel best kopen als je lange nagels hebt want de grote vinyl past niet op kleine nagels. Maar nog steeds heel goed. levert een mooi resultaat.

Grade 
2020-05-27
Verified Purchaser

mooie kleur

het is een mooie kleur hij ziet er wel anders uit als hij is opgedroogd dan in het flesje, hij is namelijk noch meer holographic. Niet zo erg dus!

Grade 
2020-05-27
Verified Purchaser

Heel goed

Dit is een goed product om te beginnen. Je krijgt veel voor je geld. De borstels gaan niet kapot ook niet wanneer je het veel gebruikt met nagellak remover.

Grade 
2020-05-20
Verified Purchaser

zomers!

Super mooie kleur voor de zomer, lijkt bijna een beetje neon, echt gaaf!

Grade 
2020-05-12
Verified Purchaser

Anders dan verwacht

Helaas niet dezelfde roze kleur als op de foto maar wel mooi neon roze dus zeker geen miskoop, heel blij mee

Grade 
2020-05-12
Verified Purchaser

Anders dan verwacht

Helaas niet dezelfde roze kleur als op de foto maar wel mooi neon roze dus zeker geen miskoop, heel blij mee

Grade 
2020-05-12
Verified Purchaser

Mooie kleur

Ik heb 'm nog niet gebruikt dus ik kan niets zeggen over de kwaliteit van de nagellak. Maar de kleur is prachtig en de mensen van Pretty Polish super ;) Hartelijk dank weer :)

Grade 
2020-05-12
Verified Purchaser

Mooie kleur

Ik heb 'm nog niet gebruikt dus ik kan niets zeggen over de kwaliteit van de nagellak. Maar de kleur is prachtig en de mensen van Pretty Polish super ;) Hartelijk dank weer :)

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in