Chat with us

Advanced Reviews with photos

Rreview summary

5

(60 Reviews)

  • 5
    (97%)
  • 4
    (3%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Grade 
2021-02-10
Verified Purchaser

In het echt nog mooier

Wat een prachtige kleur. Zoals op de foto afgebeeld komt het lakje niet tot zijn recht. Ben zeer tevreden met de kwaliteit het enige nadeel vind ik het potje, dit is niet zo stabiel en valt bij mij steeds om.

Grade 
2021-02-05
Verified Purchaser

Prachtig!

Kleurt van heel licht lila via roze naar diep paars van warm naar koud. Mooiste thermolak die ik ooit heb gehad! Dekt goed maar zonder topcoat een beetje mat

Grade 
2020-08-18
Verified Purchaser

Unicorn dreams

Deze paarse lak is een unicorn droom! De shift van paars met deze blauwe gloed erin is echt ongeloofelijk. Dekkend in 2 laagjes.

Grade 
2020-08-18
Verified Purchaser

Pink power

Deze kleur is zo mooi! Precies zoals op de foto; roze met een paars/blauwe shimmer. Dekkend in 2 laagjes, absolute aanrader!

Grade 
2020-08-18
Verified Purchaser

Multichrome

Deze lak pakt meerdere kleuren wanneer je draait met je nagels. Het is een prachtige paarse lak, met een perzik kleurige shimmer. Exact zoals op de foto’s. Ook met 3 laagjes blijft je nagelrand nog een beetje zichtbaar zichtbaar

Grade 
2020-08-18
Verified Purchaser

Prachtig!

Deze lak is supermooi. Net een zonsondergang op je nagels. Het lijkt wel alsof het een ‘glow’ geeft aan je manicure. Zeker een aanrader. Met 2 laagjes is hij dekkend.

Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Topcoat nodig. Mooie kleur!!

Supermooie kleur maar heeft wel een topcoat nodig. Maar daar is prijs ook naar, dus wat mij betreft geen probleem

Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Topcoat nodig

Supermooie kleur maar heeft wel een topcoat nodig. Maar daar is prijs ook naar, dus wat mij betreft geen probleem

Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Top oroduct

Super lak die goed blijft zitteb

Grade 
2020-06-14
Verified Purchaser

Top product

Super lak die goed blijft zitten

Grade 
2020-05-27
Verified Purchaser

levert een mooi resultaat

Je kan dit wel best kopen als je lange nagels hebt want de grote vinyl past niet op kleine nagels. Maar nog steeds heel goed. levert een mooi resultaat.

Grade 
2020-05-27
Verified Purchaser

mooie kleur

het is een mooie kleur hij ziet er wel anders uit als hij is opgedroogd dan in het flesje, hij is namelijk noch meer holographic. Niet zo erg dus!

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in