Chat met ons

Base Coats

Filteren op
Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Een mooie manicure of pedicure start met sterke en gezonde nagels. Pretty Polish biedt een uitgebreide lijn van producten en hulpmiddelen die de nagels voeden, beschermen, glans geven en die de droogtijd verkorten. Zo kunt u bijvoorbeeld de Orly Ridge filler aanschaffen. Een ridge filler vult eventuele scheuren, ribbels of andere onvolkomenheden in uw nagels. Het maakt het nageloppervlak glad ter voorbereiding voor het aanbrengen van de kleur. Zo blijft de nagellak nog mooier en langduriger zitten. [

Waarom een base coat gebruiken

Het doel van een base coat is om ervoor te zorgen dat je nagellak langer blijft zitten en oneffenheden in je nagels bedekt worden om ervoor te zorgen dat je de nagellak mooi glad kunt aanbrengen. Daarnaast gaat een basecoat verkleuring door nagellak tegen en verzorgt het je nagels.

Een base coat, top coat en nagellak kopen

Een goede base coat kopen vergt enig onderzoek. De Orly Bonder nagellak van Orly is een unieke rubberen base coat. Het rubber in de nagellak zorgt ervoor dat uw nagels stroef gaan aanvoelen wanneer deze is opgedroogd. Het dient daarmee als perfecte basis voor het aanbrengen van uw nagellak. Door de stroeve ondergrond blijft de nagellak namelijk beter zitten waardoor het bijdraagt aan een langdurig effect. Daarnaast kunt u naast de vele nagellakkleuren van Orly ook kiezen voor de kleuren van China Glaze. China Glaze is toegewijd aan het leveren van innovatieve nagellakkleuren. Al 13 jaar lang overschrijdt het bedrijf alle verwachtingen binnen de professionele nagelindustrie. China Glaze heeft een uitstekende prijsklasse evenals spannende, moderne kleuren. Dit is waarom deze nagellak vaak gedragen wordt door modellen op de catwalk en in mode tijdschriften. Enkele van de meest populaire kleren zijn: Flip Flip Fantasy, Aquadelic, Ruby Pumps en For Audrey. Verder kunt u naast de goede top coat van Orly ook 's wereld beste top coat en base coat van Seche Vite aanschaffen. De gepatenteerde formule van Seche maakt het mogelijk om door de nagellak heen te dringen om zo de base coat te bereiken. De top coat zorgt voor een solide deklaag met een duurzame afwerking als gevolg. Met de Seche VITE bent u ervan gegarandeerd dat uw nagels niet geel gaan uitslaan. Uw nagels zullen zijdezacht en sterker aanvoelen en zullen zeker niet scheuren. Seche VITE creëert een mooie glans en heeft een langduriger effect in vergelijking met andere top coats op de markt. Tot slot biedt PrettyPolish verschillende soorten fimo figuren waaronder hartjes, sterretjes, cartoon poppen, snoepjes, fruit en andere. Hiermee kunt u uw nagels nog mooier decoreren.

Wilt u een mooie kleur nagellak met maximale houdbaarheid aanbrengen? Kijk dan op de website van PrettyPolish voor het complete aanbod aan base coat. Ook kunt u hier de Orly bonder base coat, de China Glaze base coat en de Seche Vite top en base coat aanschaffen. Zo kunt u uw nagels een optimale verzorging en een uitermate mooie uitstraling geven.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in