Chat met ons
Blog categorieën
Latest Comments
No comments
Blog search

Wondermiddel voor snel verwijderen van gellak?

Geplaatst op1 Jaar geleden
Love0

Je komt het overal tegen op internet en op social media. Het nieuwe wondermiddel waarmee je razendsnel je gellak kunt verwijderen. Even vijlen, product aanbrengen, even wachten en klaar. Dat alleen zou al genoeg reden moeten zijn om het product te wantrouwen.

Uiteraard houden wij altijd alle ontwikkelingen in de gaten, dus we hebben direct verschillende merken van dit product besteld. De samenstelling van alle producten is gelijk, een soort dikke gelei die je op de gellak moet smeren. De een stinkt wat harder dan de andere, dat is eigenlijk het enige verschil. 

Wat ze nog meer gemeen hebben? Op 9 van de 10 producten worden geen ingrediënten vermeld. En van de enkeling die dat wel doet, zijn de ingrediënten twijfelachtig. De combinatie van de ingrediënten die ze vermelden, kan nl. nooit de gellak 'wegvreten' zoals je op de foto's en filmpjes ziet.

Ook hebben we bij de diverse fabrikanten SDS-sheets opgevraagd. Je raadt het al....we moeten ze nog steeds ontvangen. Al met al genoeg redenen om te twijfelen over de veiligheid van het product.

Er zijn aanwijzingen dat het hoofdbestanddeel van al deze producten Caustic Soda (Sodium Hydroxide) is. Caustic Soda kan ernstige brandwonden veroorzaken en bij aanraking met de ogen kan het zelfs blindheid veroorzaken. 

Deze 'wondermiddeltjes' hebben inmiddels ook de aandacht getrokken van Doug Schoon. Voor wie Doug Schoon nog niet kent....Doug Schoon is een internationaal erkende wetenschapper die al 30 jaar ervaring heeft en als specialisatie cosmetica en met name nagelproducten heeft. (Tip: Volg Doug Schoon's Brain op Facebook).

Zodra er meer duidelijkheid komt over dit product, laten we dat zeker weten. In afwachting hiervan kiezen wij ervoor om dit product niet aan te bieden. We verkopen (uiteraard) heel graag, maar niet ten koste van jullie gezondheid.

Mocht je inmiddels elders dit product hebben gekocht, gooi het weg of bewaar het en wacht af tot er meer duidelijkheid komt over de ingrediënten.

We houden je op de hoogte!

Laat een reactie achter
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in