Chat met ons

Bestellen en betalen 

Bestellen is heel eenvoudig door de gewenste producten in je winkelwagen te plaatsen en vervolgens op afrekenen te klikken.  Je kunt er voor kiezen om een account aan te maken, maar dit is niet perse nodig om bij ons te kunnen bestellen.

Een account bied je het voordeel dat je bij een volgende bestelling niet al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen en dat je gebruik kunt maken van het verlanglijstje. Betalen is mogelijk via iDeal, PayPal, creditcard of Billink. Voor Billink brengen wij een klein bedrag aan kosten in rekening.  

DPD, bestelling aan huis geleverd : € 3,99

DPD, bestelling afhalen bij een DPD Parcel Shop: € 2,99

Bestellingen vanuit België

Betalen is mogelijk via BanContant/Mister Cash, creditcard of Paypal. Voor geen van deze opties brengen wij extra kosten in rekening.

Verzendkosten: € 7,00

Levertijd

Bestellingen die voor 15 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag via DP verzonden (maandag t/m vrijdag). Bestellingen die na 15 uur worden geplaatst, worden de volgende dag verzonden.

Bestellingen van buiten Nederland en België

Ook als je niet in Nederland of België woont, kun je bij ons een bestelling plaatsen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de bestelling heen gaat.

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Billink. Billink voert voor Pretty Polish het achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt via Billink betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit.

Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van Billink.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in