Chat met ons

Veilige betaling

Betalen in onze webshop kan op vele manieren, en veilig via SSL met een beveiligde verbinding. Zo kunt u betalen met:ssl

- iDeal

- Contant of pinnen bij afhalen

- PayPal (creditcard Visa, Mastercard, American Express)

- Bancontact - MisterCash

- Afterpay (achteraf betalen)

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Prettypolish.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Prettypolish.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 75,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100,00.

 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in