Chat met ons

Liquid Latex

Liquid Latex
Filteren op
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Als vrouw besteed je veel aandacht aan je uiterlijk. Voordat je de deur uitgaat, heb je met zorg je kleding uitgekozen, je haar in model gebracht en natuurlijk je nagels gedaan. De meeste moderne vrouwen willen echter meer dan verzorgde nagels. Wat dacht je van mooie lichtroze, marine blauwe of zilveren nagels? Effen kleuren zijn natuurlijk mooi en geschikt voor de alledaagse gelegenheden, maar de mogelijkheden om van je nagels een fancy kunstwerk te maken zijn oneindig. Wanneer je echt indruk wilt maken, dan ga je in de weer met watermarble of spons nail art. Om het aanbrengen van je nail art zo gemakkelijk mogelijk te maken is liquid nail art tape een handig hulpmiddel.

Nagels lakken zonder morsen

Met liquid nail art tape lak je je nagels met perfect afgewerkte randen zonder dat je na het lakken veel tijd kwijt bent met het verwijderen van gemorste lak op je vingers. Het gebruik van liquid nail art tape is eenvoudig. Voordat je begint met het lakken van je nagels breng je de vloeibare tape aan op je nagelriemen en de huid rondom de nagels. Hiermee geef je precies de grens aan van het gedeelte van je nagels dat je wilt lakken. De vloeistof droogt vrij snel op nadat je het hebt aangebracht. Vervolgens begin je met het lakken van je nagels. Als je klaar bent, dan pak je het uiteinde van de latex rand met een pincet en trek je de tape er in zijn geheel af. Wat overblijft is een prachtig gelakte nagel met een perfecte rand. Je hebt je nagels gelakt zonder dat je ook maar één spatje nagellak op je nagelriemen of vingers hebt gemorst!

Met liquid latex maakt iedereen de mooiste nail art

Nagellakken is pas echt een uitdaging als je speciale nail art technieken gebruikt zoals watermarble of spons nail art. Als je op deze manier een kunstwerk van je nagels wilt maken, dan is het eigenlijk onvermijdelijk dat je buiten de lijntjes morst. Met spons nail art breng je verschillende kleuren nagellak in de gewenste patronen aan op een spons. Hiermee stempel je vervolgens je nagels. Doordat de nagellak behoorlijk vloeibaar is, ontkom je er meestal niet aan dat er nagellak naast je nagels terechtkomt. Hetzelfde geldt voor watermable waarbij je met bijvoorbeeld een satéprikker figuurtjes maakt in de nagellak in een beker met water en vervolgens één voor één je nagels in het goedje doopt. Door Liquid nail art tape te gebruiken, kan ook de onervaren nagellakker een heus kunstwerk maken van haar nagels.

Vloeibaar latex tape is een unieke en eenvoudige oplossing om je nagels te lakken en nail art op je nagels aan te brengen. De tape bestaat uit liquid latex en is niet schadelijk voor je huid of nagelriemen. Alleen mensen met een latex-allergie kunnen dit product niet gebruiken. Je kunt liquid nail art tape online kopenen en bij snel en gemakkelijk bij je thuis laten bezorgen.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in