Chat met ons

Advanced Reviews

Reviews samenvatting

5

(58 Reviews)

  • 5
    (97%)
  • 4
    (3%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Waarde 
18-08-2020
Gecontroleerde koper

Unicorn dreams

Deze paarse lak is een unicorn droom! De shift van paars met deze blauwe gloed erin is echt ongeloofelijk. Dekkend in 2 laagjes.

Waarde 
18-08-2020
Gecontroleerde koper

Pink power

Deze kleur is zo mooi! Precies zoals op de foto; roze met een paars/blauwe shimmer. Dekkend in 2 laagjes, absolute aanrader!

Waarde 
18-08-2020
Gecontroleerde koper

Multichrome

Deze lak pakt meerdere kleuren wanneer je draait met je nagels. Het is een prachtige paarse lak, met een perzik kleurige shimmer. Exact zoals op de foto’s. Ook met 3 laagjes blijft je nagelrand nog een beetje zichtbaar zichtbaar

Waarde 
18-08-2020
Gecontroleerde koper

Prachtig!

Deze lak is supermooi. Net een zonsondergang op je nagels. Het lijkt wel alsof het een ‘glow’ geeft aan je manicure. Zeker een aanrader. Met 2 laagjes is hij dekkend.

Waarde 
14-06-2020
Gecontroleerde koper

Topcoat nodig. Mooie kleur!!

Supermooie kleur maar heeft wel een topcoat nodig. Maar daar is prijs ook naar, dus wat mij betreft geen probleem

Waarde 
14-06-2020
Gecontroleerde koper

Topcoat nodig

Supermooie kleur maar heeft wel een topcoat nodig. Maar daar is prijs ook naar, dus wat mij betreft geen probleem

Waarde 
14-06-2020
Gecontroleerde koper

Top oroduct

Super lak die goed blijft zitteb

Waarde 
14-06-2020
Gecontroleerde koper

Top product

Super lak die goed blijft zitten

Waarde 
27-05-2020
Gecontroleerde koper

levert een mooi resultaat

Je kan dit wel best kopen als je lange nagels hebt want de grote vinyl past niet op kleine nagels. Maar nog steeds heel goed. levert een mooi resultaat.

Waarde 
27-05-2020
Gecontroleerde koper

mooie kleur

het is een mooie kleur hij ziet er wel anders uit als hij is opgedroogd dan in het flesje, hij is namelijk noch meer holographic. Niet zo erg dus!

Waarde 
27-05-2020
Gecontroleerde koper

Heel goed

Dit is een goed product om te beginnen. Je krijgt veel voor je geld. De borstels gaan niet kapot ook niet wanneer je het veel gebruikt met nagellak remover.

Waarde 
20-05-2020
Gecontroleerde koper

zomers!

Super mooie kleur voor de zomer, lijkt bijna een beetje neon, echt gaaf!

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in