Chat met ons

Advanced Reviews

Reviews samenvatting

5

(54 Reviews)

  • 5
    (96%)
  • 4
    (4%)
  • 3
    (0%)
  • 2
    (0%)
  • 1
    (0%)
Waarde 
28-04-2020
Gecontroleerde koper

great quality

I love the color, it lasts and great quality

Waarde 
28-04-2020
Gecontroleerde koper

great quality

It dries the nail polish fast... great quality

Waarde 
26-04-2020
Gecontroleerde koper

Mooi!

Fantastisch mooi blauwe kleur, zoals op foto. Goede consistentie, in twee lagen dekkend.

Waarde 
26-04-2020
Gecontroleerde koper

Mooi!

Erg mooi kleur, zoals op foto. Goede consistentie, in twee lagen dekkend. Prachtig onder glitter top coats!

Waarde 
26-04-2020
Gecontroleerde koper

Mooi!

Te gekke doorzichtige glitter nagellak. Fijne consistentie, erg veel glitters in elk druppel, schittert in de zon!

Waarde 
26-04-2020
Gecontroleerde koper

Top!

Doet wat het zegt, beter dan silicone druppels!

Waarde 
26-04-2020
Gecontroleerde koper

Mooi!

Te gekke doorzichtige glitter nagellak. Fijne consistentie, erg veel glitters in elk druppel, schittert in de zon!

Waarde 
26-04-2020
Gecontroleerde koper

Perfect

Geweldig product! Pelt af in één keer, maar blijft anders goed zitten! Ik had het veel eerder moeten kopen!

Waarde 
23-04-2020
Gecontroleerde koper

Top

Heel mooi zwart lakje met fijne holografische glitters

Waarde 
23-04-2020
Gecontroleerde koper

Beste top coat

Dit is echt de beste top coat die ik tot nu toe gebruikt heb. Droogt heet snel en zorgt voor een prachtige glans

Waarde 
23-04-2020
Gecontroleerde koper

Top

Heel mooi dekkend

Waarde 
23-04-2020
Gecontroleerde koper

Wauw!

Wat een mooie fijne holografische lak is dit!

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in