Chat met ons
Filteren op
Filteren op
Merk
Prijs
  • € 1,00 - € 30,00

Nagellak Removers

Filteren op
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

De meeste vrouwen vinden nagellak mooi, maar als het niet meer zo mooi is moet je het weghalen. De logische oplossing is om het met nagellak remover weg te halen. Hoe werkt nagellakremover nou eigenlijk? Het komt erop neer dat er bij de verwijdering van nagellak, deze in biologische oplosmiddelen wordt opgelost. Daardoor wordt het gemakkelijker om de nagellak van de nagels te verwijderen. De nagellak wordt in feite weer vloeibaar gemaakt en kan dan worden afgeveegd met een wattenschijfje. Een andere mogelijkheid is om een nagellak remover pen te gebruiken.

Nagellakremover met aceton of zonder aceton

Remover is verkrijgbaar met aceton en zonder aceton. Aceton is een chemisch product en wordt vaak afgeraden omdat het als gevolg kan hebben dat je nagels broos worden of gaan breken. Dit komt doordat aceton de nagels uitdroogt. Ook kun je problemen krijgen met je nagelriemen en de nagelwand. Dit kan per persoon verschillen. Het is namelijk afhankelijk van hoe gevoelig je nagels zijn. Daarom is nagellakremover zonder aceton een goed alternatief. 

Nagellakremover kopen

Nagellakremover kopen en nagellak verwijderen kan dus ingewikkelder zijn dan we denken. Vooral omdat de meeste soorten removers hetzelfde resultaat hebben kan het moeilijk zijn om de juiste nagellakremover te kopen. Sommige nagellakremovers zijn duurder dan andere. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde luxemerken nagellak removers die niet alleen nagellak verwijderen maar tegelijkertijd ook de nagels verzorgt. Luxe removers laten vaak ook geen nare lucht achter. Ze ruiken juist prettig.

Nagellak remover bij manicure

Bij een manicure wordt er soms ook remover gebruikt wanneer er geen nagellak op de nagels zitten. De reden hiervoor is omdat een manicure als doel heeft om een perfecte resultaat te krijgen. Men wil daarom ervoor zorgen dat ook alle restjes nagellak die niet te zien zijn, verwijderd worden. Een andere reden waarom dit gedaan wordt is om restjes ongerechtigheden en vetten van de nagels af te halen. Op schone en effen nagels zal de nieuwe nagellak veel beter hechten. Je hebt op deze manier ook meer profijt hebben van de producten die bij een manicure worden gebruikt om de nagels te verzorgen.

Verzorging na het gebruik van remover

Na het gebruik van nagellakremover is het belangrijk om je nagels goed te verzorgen. Je moet voorkomen dat je handen en nagels gaan uitdrogen. Na gebruik van remover moet je daarom je handen wassen. Sommige mensen kiezen er ook voor om daarna een handcreme te gebruiken.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in