Chat met ons

Nagellak verdunners

Filteren op
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Met kwalitatief goede nagellak houd je verzorgde en gezonde nagels. Het dunne laagje beschermt je mooie nagels tegen krassen, schrammen en oneffenheden. Heb je trendy nagellak in je beautycase, maar is deze wat te stroperig of te oud? Gebruik dan goede nagellak verdunner. Prettypolish.nl heeft als hipste webwinkel in nagellak uitstekende en voordelige nagellak verdunners als Seche Restore enZoya Renew in de aanbieding. Haast je naar onze online shop omnagellak verdunner te kopen en er weer op je mooist uit te zien. 

Nagellak verdunner maakt je favoriete nagellak weer als nieuw

Niets zo vervelend als een dikke, stroperige nagellak, omdat het potje al te lang in de kast staat of je mogelijk het deksel niet goed hebt dichtgedraaid. Met nagellak verdunner blaas je je oude en uitgedroogde nagellak weer nieuw leven in. Voeg een paar druppels Seche Restore of Zoya Renew aan het potje nagellak toe en je favoriete nagellak is na menging in een handomdraai weer als nieuw. 

Vermijd om je ingedikte nagellak te verdunnen met nagellak remover. De remover bevat water, wat niet goed mengt met nagellak en deze verpest. Je nagellak gaat er van klonteren en verkleuren. Kies altijd voor een goede nagellak verdunner als je nog wat potjes nagellak hebt staan die je graag nog zou willen gebruiken, maar waarvan de lak niet meer eenvoudig op je nagels uit te smeren is. Thinners als Seche Restore en Zoya Renew wekken je nagellakjes weer tot leven. Je kunt hierna weer met mooi verzorgde nagels voor de dag komen. 

Nagellak verdunner kopen doe je bij Pretty Polish

Zoya Renew zorgt voor herstel van je oude nagellakjes en brengt deze terug naar de kwaliteit van bij aankoop. Voeg slechts één druppel Zoya Renew aan je dik geworden nagellak toe, sluit het flesje af en rol deze voorzichtig ongeveer dertig seconden rustig in je hand. Hierna is je nagellak weer soepel en sierlijk op je nagels aan te brengen. Probeer niet te schudden tijdens het mengen, want dan kunnen er luchtbelletjes in de nagellak komen. 

Seche Restore is niet alleen een nagellak verdunner, maar het vervangt ook de ingrediënten die in de loop der tijd zijn verdampt. Seche Restore zorgt er als verdunner voor dat de topcoat Seche Vite zijn originele viscositeit weer helemaal terugkrijgt, waarbij de fraaie glans intact blijft en de kleur niet doffer wordt. Ben je nieuwsgierig naar de werking van deze nagellak verdunners? Neem dan een kijkje in de webshop van Prettypolish.nl en laat je overtuigen van de voordelen om nagellak verdunner te kopen. 

Maak je nagellak weer heerlijk dun en lekker smeerbaar. Met de nagellak thinners van Prettypolish.nl wordt je stroperige nagellak weer vloeibaar. Je vindt niet alleen goede thinners, maar ook een breed assortiment nagellakken van alle topmerken die voor kwaliteit staan. De collectie wordt steeds vernieuwd en verder uitgebreid. Verwen jezelf of een vriendin met een nagellak verdunner van Prettypolish.nl en profiteer van onze eenvoudige en snelle bestel- en betaalmogelijkheden. Schrijf je gelijk in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd direct op de hoogte van onze actuele aanbiedingen en kortingsacties.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in