Chat met ons

Herbruikbaar Mondkapje - zwart

Herbruikbaar Mondkapje - zwart

€ 3,95
Op voorraad
(0)
Referentie:
Love0
Vergelijk0
Scan de QR code om deze pagina op je telefoon te openen.
Verwante producten
No items
Omschrijving

Mondkapje - Herbruikbaar en beschermend gezichtsmasker. Zeer comfortabel in gebruik, gemaakt van polyurethaanschuim, voor langdurig gebruikscomfort.

De buitenste laag is een cool-max breisel, de binnenste is huidvriendelijk viscose, terwijl de middelste laag een 3 mm polyurethaanschuim is. Maximale bescherming en uniek design!

WAARSCHUWING! Volgens de laatste onderzoeken vervult elk masker, of het nu wegwerp of herbruikbaar is, zijn rol tot wel 4 uur lang ! Na deze tijd moet het masker worden vervangen - het AlleSilver- preparaat komt te hulp , waardoor de antibacteriële werking van uw herbruikbare masker snel wordt hersteld.

Om een ​​lange levensduur van het masker te behouden, was het op een temperatuur van maximaal 40 graden en strijk het vervolgens.

Het foam + materiaal vormt een extreem sterk luchtdoorlatend netwerk dat het binnendringen van micro-organismen en virussen tegengaat.

Het masker is licht rekbaar en creëert niet de zogenaamde uitstekende oren. Het is zeer comfortabel in gebruik en het zeer zachte materiaal past zich perfect aan de vorm van het gezicht aan en steekt niet uit, en het schuim garandeert ademcomfort en veroorzaakt geen druk.

Het masker is zeer lucht- en dampdoorlatend, wat het gebruikscomfort van het product verhoogt en een gemakkelijke ademhaling mogelijk maakt.

Wat betekent dit in de praktijk?

Stof, smog, pollen, virussen, bacteriën, schimmels, mijten, enz. - geen van hen heeft een kans om het masker binnen te dringen.

OPMERKINGEN EN AANBEVELINGEN:

1. Het wordt aanbevolen maskers ook te dragen door gezonde mensen in de buurt van mensen met vermoedelijke infecties. Sommige EU-landen hebben verplicht gesteld dat al hun burgers een gezichtsmasker dragen bij het verlaten van hun huis.

2. Het masker beschermt tegen het aanraken van het gezicht met handen die mogelijk in contact zijn gekomen met een geïnfecteerd oppervlak.

3. De WGO raadt mensen met symptomen van een virale infectie (temperatuur, kortademigheid, hoesten, niezen) aan maskers te dragen om verdere verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

4. Het masker is geen volledige bescherming tegen het coronavirus. Zelfs wanneer u het gebruikt, moet u de volledige hygiënevoorschriften en alle aangegeven voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

5. Raak het masker niet aan terwijl u het draagt.

6. We raden aan het masker te wassen voordat u het voor de eerste keer gebruikt.

Bescherm uzelf en uw gezin:

- in ziekenhuizen, klinieken
- tijdens het winkelen
- op het werk
- in wachtkamers en andere grote groepen mensen
- in een vervuilde omgeving (smog)
- in een vliegtuig, tijdens het reizen

Waarschuwing! Voordat u het masker voor de eerste keer gebruikt, moet het worden gewassen!

Productdetails
Reviews
No comments
Onlangs bekeken

Reacties Alle reviews

Samenvatting

0

(0 Reviews)

Selecteer een rij om de reviews te filteren.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)
Alleen gebruikers die dit product kochten kunnen een review schrijven.

Geen klanten reviews voor dit moment.

Schrijf je review

Herbruikbaar Mondkapje - zwart

Herbruikbaar Mondkapje - zwart

Herbruikbaar Mondkapje - zwart

Schrijf je review en ontvang en kortingsbon 5%
*geldig tot 7 dagen
Ja Nee
Door dit review te versturen, ga je ermee akkoord dat je review wordt gepubliceerd en publiekelijk toegankelijk is.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in