• Vandaag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Verzending (NL) slechts € 4,50. Gratis verzending vanaf € 99
  • Beoordeeld met een 9,3 (+2300 Kiyoh-reviews)

Hoe kun je gellak het beste weer verwijderen?

Wat is de beste manier om gellak te verwijderen?

Als je gellak op de juiste manier hebt aangebracht, heb je er een paar weken plezier van. Na 3 of 4 weken zijn je nagels zover gegroeid dat er een flinke uitgroei zichtbaar wordt. Een goed moment om je nagels te voorzien van een nieuwe gellak kleur. Alleen moet je dan natuurlijk eerst de gellak verwijderen. 

Is gellak slecht voor je nagels?

Gellak verwijderen wil je doen zonder je nagels te beschadigen. Soms zeggen mensen dat je nagels dunner worden of zelfs beschadigen van gellak maar dat is niet zo. Je nagels worden wel dun van bijvoorbeeld het vijlen van de nagelplaat of het pulken aan je gellak.

Gellak verwijderen. Wat heb je nodig?

Zorg ervoor dat je de volgende producten klaar hebt liggen:

- Vijl 100/180

- Remover

- Foil wraps

- Nail clips

- Wooden sticks 

Stappenplan voor het verwijderen van gellak

Gellak lostrekken is schadelijk voor je nagels, je trekt namelijk altijd watlaagjes van de natuurlijke nagel mee waardoor ze dunner worden. Wil je gellak verwijderen op de juiste manier, zonder je eigen nagels te beschadigen, volg dan onderstaand stappenplan.

 

1. Begin met het vijlen van de topcoat. Zorg ervoor dat er een gedeelte is waar de top coat weggevijld is. De top coat is een beschermlaag die ervoor zorgt dat je lang plezier hebt van je. gellak. De gellak remover komt niet door deze beschermlaag heen. Door een deel van de top coat weg te vijlen kan de remover straks de gellak bereiken. Check ook altijd de instructies van het merk en de topcoat die je gebruikt. Er zijn bijvoorbeeld topcoats die wel remover doorlaten en in dat geval hoef je de top dus niet open te vijlen.

 

2. Pak een foliewrap en doe gellak remover op het stukje wipe. Wees niet te zuinig.

 

 

3. Wikkel de foliewrap stevig om de vinger en vouw daarna het bovenste stukje van de folie naar beneden. Let op dat het stukje wipe op de nagel zit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Open de removal clip en schuif deze over de vingertop met de folie en knijp de clip stevig dicht zodat je de druk voelt. Op deze manier zorg je ervoor dat het stukje wipe met de gellak remover goed op de nagel kan inwerken.

 

5. Laat de gellak remover ca. 7 tot 10 minuten weken. Controleer de instructies van het merk waar je mee werkt voor de inweektijd.

 

6. Verwijder de clip en trek vervolgens de foil wrao van de vingertop. 

 

7. Neem een wooden stick en duw voorzichtig de losgekomen gellak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zijn er stukjes gellak die je nog vast blijven zitten, herhaal dan de bovenstaande stappen. Het is geen goed idee om ze los te pulken of weg te vijlen omdat je daarmee je natuurlijke nagels beschadigt.

Gellak kopen bij Pretty Polish

Van traditionele nagellak heb je vaak maar kort plezier. Het gaat snel chippen en slijt snel en dan loop je na een paar dagen met beschadigde gelakte nagels wat er erg onverzorgd uitziet. Vind jij dat ook zo vervelend? Overweeg dan om gellak te kopen bij Pretty Polish. Als je gellak op de juiste manier aanbrengt (lees hier ons blog over gellak aanbrengen) dan heb je er een paar weken plezier van.  En het verwijderen van de gellak kun je met bovenstaand stappenplan ook makkelijk zelf.

Gellak cursus

Vind je het best nog lastig om gellak aan te brengen of wil je graag eerst een cursus volgen? Bij Pretty Polish kun je ook terecht voor een cursus gellak aanbrengen. Je leert hoe je gellak moet gebruiken zonder je nagels te beschadigen. En je leert de juiste stappen voor gellak zodat je er lang plezier van hebt. We hebben een cursus gellak voor beginners en een cursus gellak voor gevorderden. Klik hier voor de eerstvolgende datum en voor onze andere opleidingen.

 

 

 

VICTORIA VYNN Gellak Remover | Fles 1000 ml

VICTORIA VYNN Gellak Remover | Fles 1000 ml

Uitverkocht

22,51