• Vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Verzending (NL) slechts € 5,50. Gratis verzending vanaf € 99
  • Beoordeeld met een 9,4 (2350+ Kiyoh-reviews)

Over ons

Over ons
Hoe leuk is het om elke week of voor elke gelegenheid een ander kleurtje op je nagels te hebben? Met dit idee ben ik in 2013 begonnen met een eigen nagellakwebshop. Op deze manier probeerde ik mijn passie voor nagellak te delen met zo veel mogelijk mensen. Mijn naam is Esther en ik ben een echte nagellak freak, al zeg ik het zelf. Voor zolang ik mij kan herinneren loop ik rond met de leukste kleurtjes op mijn nagels. Dat ik hier mijn werk van wilde maken was niet iets waar ik lang over na heb moeten denken.

 

Het assortiment van mijn nagellakwebshop werd steeds verder uitgebreid. Het begon uiteraard met allerlei verschillende kleuren nagellak. Hier kwam vervolgens gellak bij en uiteindelijk was elk nagel gerelateerd product te vinden in de webshop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het was onderdeel van het assortiment. Dat mijn bedrijf de hoofd importeur werd van de Benelux voor de grootste merken, was een van de doelen die ik wilde behalen. Dit is werkelijkheid geworden, we zijn exclusief hoofdimporteur voor Victoria Vynn en inmiddels ook voor Makear. Hier was en ben ik enorm trots op.

 

Iedere ondernemer met een eigen bedrijf kan beamen dat er ontzettend veel tijd gaat zitten in het runnen en groeien van je online webshop. Dit doe ik natuurlijk met alle liefde. Ook mijn man spendeert ondertussen aardig wat uren tussen de kleurrijke nagellakjes. Dat dit een echt familiebedrijf is geworden is geen understatement. Wie wil groeien moet ook het avontuur durven aan te gaan. Toen de vorige eigenaresse van Pretty Polish besloot ermee te stoppen, wilde wij dit mooie bedrijf daarom niet verloren laten gaan en hebben wij dit overgenomen. Onze beste keuze tot nu toe.

 

Bij een webshop hoort natuurlijk ook constante vernieuwing en verbetering. In 2021 hebben wij daarom een compleet nieuwe webshop laten bouwen. Hierbij zijn alle producten vanuit beide shops samengevoegd. Zo ervaar jij als bezoeker niet alleen al het gebruiksgemak van onze nieuwe site, maar zijn ook al jouw favoriete producten van onder andere Victoria Vynn onder één (digitaal) dak te vinden.

Pretty Polish laat zien dat alles mogelijk is op het gebied van nagels. Laat je creativiteit de vrije loop met zo’n 700 verschillende kleuren nagellak en gellak. Niet alleen Victoria Vynn en Makear, maar ook merken zoals By Djess, Molly Lac, Moyou London, Essie en Zoya zijn bij Pretty Polish te vinden. Weet je niet zeker welk product bij je past? We kijken met alle liefde met je mee en bieden uitgebreid advies. Mail naar hello@prettypolish.nl of stuur een pb via onze socials.

Esther & Max

--------------------

Pretty Polish

Schelpweg 26

3291 EL. Strijen

(Geen bezoekadres)

KvK: 24476593