• Vandaag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Verzending (NL) slechts € 4,50. Gratis verzending vanaf € 99
  • Beoordeeld met een 9,3 (+2300 Kiyoh-reviews)

Over ons

Over ons
Hoe leuk is het om elke week of voor elke gelegenheid een ander kleurtje op je nagels te hebben? Met dit idee ben ik in 2013 begonnen met een eigen nagellakwebshop. Op deze manier probeerde ik mijn passie voor nagellak te delen met zo veel mogelijk mensen. Mijn naam is Esther en ik ben een echte nagellak freak, al zeg ik het zelf. Voor zolang ik mij kan herinneren loop ik rond met de leukste kleurtjes op mijn nagels. Dat ik hier mijn werk van wilde maken was niet iets waar ik lang over na heb moeten denken.

 

Het assortiment van mijn nagellakwebshop werd steeds verder uitgebreid. Het begon uiteraard met allerlei verschillende kleuren nagellak. Hier kwam vervolgens gellak bij en uiteindelijk was elk nagel gerelateerd product te vinden in de webshop. Je kunt het zo gek niet bedenken of het was onderdeel van het assortiment. Dat mijn bedrijf de hoofd importeur werd van de Benelux voor de grootste merken, was een van de doelen die ik wilde behalen. Dit is werkelijkheid geworden voor de merken Victoria Vynn en Makear. Hier was en ben ik enorm trots op.

 

Iedere ondernemer met een eigen bedrijf kan beamen dat er ontzettend veel tijd gaat zitten in het runnen en groeien van je online webshop. Dit doe ik natuurlijk met alle liefde. Ook mijn man spendeert ondertussen aardig wat uren tussen de kleurrijke nagellakjes. Dat dit een echt familiebedrijf is geworden is geen understatement. Wie wil groeien moet ook het avontuur durven aan te gaan. Toen de vorige eigenaresse van Pretty Polish besloot ermee te stoppen, wilde wij dit mooie bedrijf daarom niet verloren laten gaan en hebben wij dit overgenomen. Onze beste keuze tot nu toe.

 

Bij een webshop hoort natuurlijk ook constante vernieuwing en verbetering. In 2021 hebben wij daarom een compleet nieuwe webshop laten bouwen. Hierbij zijn alle producten vanuit beide shops samengevoegd. Zo ervaar jij als bezoeker niet alleen al het gebruiksgemak van onze nieuwe site, maar zijn ook al jouw favoriete producten van onder andere Victoria Vynn onder één (digitaal) dak te vinden. Pretty Polish laat zien dat alles mogelijk is op het gebied van nagels. Laat je creativiteit de vrije loop met zo’n 700 verschillende kleuren nagellak en gellak. Niet alleen Victoria Vynn en Makear, maar ook merken zoals By Djess, Molly Lac, Moyou London, Cupcake Polish, Essie en Zoya zijn bij Pretty Polish te vinden.

 

De echte nagellakfanaten willen natuurlijk het liefst elk kleurtje uitproberen. Hiervoor kun je altijd terecht bij onze winkel in Numansdorp. Kom gezellig binnen en baan je een weg tussen alle 3000 verschillende nagellakjes en andere nagelproducten. Onder het genot van een kopje koffie kun je bij onze winkel heerlijk van alles uitproberen. Weet je niet zeker welk product bij je past? We kijken met alle liefde met je mee en bieden uitgebreid advies.

 

Naast vernieuwing is ook duurzaamheid een groot goed waar wij bij Pretty Polish continu mee bezig zijn. Waar mogelijk proberen wij dan ook duurzaam te ondernemen. Dit zie je vooral terug in het recyclen van onze verpakkingen. Het papier dat wij gebruiken is voorzien van het FSC-keurmerk. Zelfs onze koffiebonen van Gio Coffee zijn verduurzaamd en gecertificeerd door de Rainforest Alliance. Van elk kopje koffie gaat ook nog eens € 0,01 naar de stichting Hulphond Nederland. Zo geeft elk bezoek aan onze winkel je niet alleen mooie nagels, maar ook nog een extra goed gevoel.

We hopen je snel bij ons te verwelkomen!

 

Team Pretty Polish

Esther, Max, Romy & Kim