• Vandaag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending vanaf € 75,- in Nederland en België
  • Beoordeeld met een 9,6 (+2100 Kiyoh-reviews)

Over ons

Over ons 

Als je al (bijna) je hele leven met gekleurde nagels rondloopt, dan is het eigenlijk heel logisch dat je daar je werk van maakt om op die manier zoveel mogelijk mensen blij te maken met mooie lakjes.

In 2013 startte ik, Esther, daarom met een nagellakwebshop. Later kwam daar gellak bij en uiteindelijk eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken voor je nagels. Het bedrijf werd de hoofdimporteur Benelux voor het merk Victoria Vynn en voor het merk Candy Coat. Het bedrijf groeide, mijn man bracht inmiddels ook steeds meer uren tussen de nagellak door en toen de vorige eigenarese van Pretty Polish besloot om ermee te stoppen, wilden we die mooie shop niet verloren laten gaan en hebben we Pretty Polish overgenomen.

In 2021 hebben we een compleet nieuwe webshop laten bouwen waarin alle producten uit beide shops werden samengevoegd. 

Als liefhebber van nagellak en gellak kun je je hart ophalen bij Pretty Polish. Met ca. 700 kleuren nagellak en ca. 700 kleuren gellak, merken als Victoria Vynn, Candy Coat, Moyou London en Starrily vind je hier alles wat je hartje begeert.

Ben je net zo'n nagelliefhebber als ikr? Breng dan vooral eens een bezoek aan onze ruime winkel in Numansdorp. Alle ruim 3000 producten staan daar uitgestald.

Wat is er nou leuker dan al die kleuren in werkelijkheid te kunnen zien?  

We hebben in onze winkel een grote tafel waar je, onder het genot van een vers kopje koffie, diverse producten kunt uitproberen. En loop je tegen een probleem aan, dan kijken we graag met je mee. We hopen je snel te mogen begroeten!

Team Pretty Polish

Esther, Max, Romy, Kim & Miranda

 

Bijna nog vergeten te vermelden....

We proberen waar mogelijk duurzaam te ondernemen. Zo proberen we zoveel mogelijk verpakkingen te recyclen. Het papier dat we gebruiken heeft het FSC keurmerk en zelfs over de koffie is nagedacht. De koffiebonen van Gio Coffee zijn gecertificeerd door de Rainforest Alliance. En nog leuker, voor ieder kopje koffie gaat er € 0,01 naar de stichting Hulphond Nederland.