• Vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Verzending (NL) slechts € 5,50. Gratis verzending vanaf € 99
  • Beoordeeld met een 9,4 (2350+ Kiyoh-reviews)

Wat doet zonlicht met je nagels?

Hieronder beschrijven we de invloed van zonlicht op jouw nagels.

Met deze zomerse temperaturen wil je je huid natuurlijk beschermen tegen uv-straling. We smeren volop met zonnebrandcrème. Niet gek, maar waar vaak níet aan wordt gedacht, is dat vinger- en teennagels onder invloed van de zon ook beschadigd kunnen raken!

Beschadigde nagels

Je nagels kunnen door te veel zon zachter worden, waardoor de kans bestaat dat ze breken. Ook kunnen ze vergelen. Door een goede, beschermende nagellak te gebruiken, kun je jouw vinger- en teennagels beter beschermen tegen het felle zonlicht.

Gelnagels

Zijn je vingernagels al zacht en breekbaar, overweeg dan gellak of gel op je nagels. Gelnagels en gellak worden gekenmerkt door een natuurlijke uitstraling. Ze zijn sterk en flexibel, waardoor ze aanvoelen als je eigen nagels. Gelnagels beschermen de onderliggende, natuurlijke nagel.

Kies je voor gellak op je nagels, maak dan gebruik van een base coat, voordat je de kleurlak aanbrengt. De base coat zorgt namelijk voor een goede hechting tussen de natuurlijke nagel en de kunstnagel.

Beschermende nagellak

Een goede, beschermende nagellak is verkrijgbaar in de meest trendy kleuren. Sommige kleuren zijn gevoelig(er) voor zonlicht, waardoor ze kunnen verkleuren. Daarom is het aan te raden om als laatste stap van de manicure een topcoat aan te brengen. Deze coating beschermt de nagellak extra en zorgt voor nóg meer glans.

By Djess Gel Polish  123 Jour Blanc  15 ml

By Djess Gel Polish | 123 Jour Blanc - 15 ml

15,13
MAKEAR  Acrylic Gel  Cover Nude  15ml

MAKEAR | Acrylic Gel | White French 15ml

16,50