Het verschil tussen Victoria Vynn Salon en Pure gellak

Het verschil tussen Victoria Vynn Salon en Pure gellak

Een van de meest gestelde vragen is wat nou precies het verschil is tussen de twee verschillende gellak lijnen van Victoria Vynn.

Victoria Vynn Pure Gel gellak

Laten we beginnen met de Pure lijn, de gellak in de witte flesjes. Dat is de meest bijzondere lijn. Als je namelijk zowel de base coat als de kleur en top coat van de Pure lijn gebruikt, kun je deze afweken met een remover op basis van alcohol in plaats van aceton. Victoria Vynn heeft hiervoor de Alco Remover ontwikkeld. Het is overigens ook mogelijk om een traditionele gellak remover met aceton te gebruiken.

Een andere eigenschap van de Pure lijn is dat deze gellak sterk gepigmenteerd is. Hierdoor is de lak wat romiger en dikker. Het is sowieso heel belangrijk om gellak dun aan te brengen maar bij een sterk gepigmenteerde lak is dit nog belangrijker. Als je gellak met veel pigment namelijk te dik lakt, wordt deze niet door en door uitgehard in de lamp en kan het gaan rimpelen.

Tot slot hebben de flesjes van de Pure gellak lijn een wat korter kwastje. Of je dit wel of niet prettig vindt om mee te lakken, is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Victoria Vynn Salon Gel gellak

De Salon lijn in de zwarte flesjes is de bekendste lijn van Victoria Vynn. De Salon kleuren bieden de grootste variatie in finishes. Zo zijn er, naast diverse creme lakjes, ook cateyes, glitter gellak, gellak met een subtiele shimmer en zelfs de nieuwste reflective flash glitter gellak die oplicht als je er met fel licht op schijnt, zoals bijvoorbeeld tijdens het maken van een foto met flitser.

Het kwastje van de Salon gellak is lang en dun en de Salon kleuren kunnen alleen verwijderd worden met een remover op basis van aceton.

VICTORIA VYNN PURE EN SALON GEL NAGELLAK COMBINEREN

Alle producten van de Pure en Salon lijn kunnen met elkaar gecombineerd worden. Je kunt dus gewoon de No Wipe Gloss of Unblue top over een Pure kleur aanbrengen. Let op! Zodra je de producten van de Pure lijn gaat combineren met de Salon lijn, kun je niet meer verwijderen met de AlcoRemover maar alleen met remover op acetonbasis.

Blog Pretty Polish

Bekijk alle blogberichten 

Bekijk alle blogberichten 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

Welcome to Shopify Store

I act like: