Hoe gebruik je Cat Eye gellak?

Hoe gebruik je Cat Eye gellak?

Laten we beginnen met wat is Cat Eye Gellak eigenlijk? Het is een gellak waarbij je met een magneet verschillende 3D effecten kunt creeeren. Deze effecten krijg je door de magneet boven de gellak te houden. Je kunt door er mee te spelen, allerlei toffe creaties maken.

Stap 1: Voorbereiding van de nagels voor Cat Eye Gellak

Een goede voorbereiding van de nagels is cruciaal voor een perfecte toepassing van de Cat Eye Gellak. Volg deze stappen zorgvuldig voor het beste resultaat:

Duw de nagelriemen terug met een Cuticle Pusher (https://prettypolish.nl/products/by-djess-cuticle-pusher) en verwijder eventuele dode huidcellen en vuil met een buffer blok.

Vorm de nagels naar wens en reinig ze grondig met een cleaner op een pluisvrije Nail Wipe (https://prettypolish.nl/products/celstofdeppers-2-rollen-van-500-stuks-pretty-polish) om nagelstof en vet te verwijderen.

Breng een dunne laag Prep aan op elke nagel en laat het 30 seconden aan de lucht drogen. Dit product helpt de laatste restjes natuurlijke olie van de nagels te verwijderen, waardoor een schoon oppervlak ontstaat voor de gellak, wat resulteert in een betere hechting en langere houdbaarheid.

Stap 2: Aanbrengen van de basislaag

Breng een dunne, gelijkmatige laag base coat (https://prettypolish.nl/products/by-djess-founding-base) aan op elke nagel, vermijd contact met de nagelriemen. Plaats de hand in een LED-lamp en laat de base coat 60 seconden uitharden.

Stap 3: Aanbrengen van de kleur

Breng één of twee dunne lagen van de basis kleur naar keuze aan op elke nagel, laat elke laag 60 seconden uitharden in de LED-lamp. Zorg ervoor dat je de nagelriemen en de nageltip niet raakt tijdens het aanbrengen. Bij sommige Cat Eye gellak kleuren is het niet nodig om eerst een basiskleur aan te brengen, deze zijn van zichzelf heel dekkend. Bijvoorbeeld onze By Djess Cat Eye City trip collectie: https://prettypolish.nl/collections/citytrip-collection-by-djess

Stap 4: Creëren van het cat eye effect

Rol het flesje cat eye gellak voor gebruik tussen de handen om de fragmenten van ijzerpoeder gelijkmatig te verdelen. Breng een gelijkmatige laag aan op elke nagel, deze laag nog niet uitharden. Gebruik de Cat Eye Magneet om het gewenste effect te creëren door deze boven de natte gellak te houden. Laat de gellak vervolgens 60 seconden uitharden onder de LED-lamp.

Indien gewenst kan een tweede laag cat eye gellak worden aangebracht voor een intenser effect. Je kunt de gellak gedurende 10 seconden uitharden om de glitters vast te zetten voordat je doorgaat naar de volgende nagel.

Stap 5: Afsluiten met een top coat

Breng een dunne laag top coat(https://prettypolish.nl/products/by-djess-no-wipe-glossy-top) aan op elke nagel en laat deze 60 seconden uitharden onder de LED-lamp. Breng daarna een nagelriemolie aan en voila jouw nagels zijn weer ready om te shinen.

  • Hydrateer regelmatig de nagelriemen en nagels met nagelriemolie (onze nieuwe By Djess cuticle oil)
  • Vermijd direct contact met water direct na het aanbrengen van de gellak.
  • Draag handschoenen bij blootstelling aan schoonmaakmiddelen of agressieve chemicaliën.

Dat is alles! Met deze stappen bereik je een betoverende cat eye manicure.

Blog Pretty Polish

Bekijk alle blogberichten 

Bekijk alle blogberichten 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

Welcome to Shopify Store

I act like: