Nagellak kleuren 2022

Nagellak kleuren 2022

Kleurrijke nagels

Goed verzorgde nagels mogen gezien worden. Kleurrijke nagels zijn dé trend. Of je nu kiest voor één kleur op alle nagels, of op elke nagel een andere kleur. Mix en match, het kan allemaal! Zelfs de zwarte nagellak kleur blijft populair, omdat het een chique kleur betreft en past bij elke look. Het hele jaar door.

Goed verzorgde nagels met trendy kleuren maken jouw look echter vrolijk en compleet. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe, frisse kleuren nagellak bijgekomen, waaronder veel pasteltinten. Pasteltinten laten je nagels stralen. De kleuren pastelgeel, zachte tinten roze, groen, lila en blauw accentueren de zomerse tint. Het zijn kleuren die stuk voor stuk goed te combineren zijn met elk type outfit.

Pastel gele nagellak

De pastel gele nagellak is een warme kleur, die de zomerse tint van de handen nóg meer benadrukt.

Roze nagellak

Een mooie, roze kleur nagellak laat de nagels écht opvallen en is een aanvulling op jouw outfit. De nude (lichtroze) tint is een ware klassieker. Deze zachte kleur versterkt de natuurlijke kleur van de nagels.

Groene nagellak

De diverse tinten groen zijn trendy, ‘gedurfd’, maar ook chique.

Lila, paarse nagellak

Een heel geliefde nagellak kleur op dit moment is lila. Een levendige kleur uit de blauw-familie, met een vleugje violetrood. Lekker zomers (maar ook mooi gedurende de rest van het jaar).

Blauwe nagellak

Blauwe nagellak is een mooie, stijlvolle kleur, waar je wellicht zelf niet zo snel aan zou denken. En dat terwijl je met deze trendy kleur veel kanten op kunt. Ook richting het najaar.

Tot slot: topcoat

Het gebruik van een topcoat geeft jouw nagels de uiteindelijke finishing touch. Deze coating beschermt de nagellak extra en zorgt voor nóg meer glans. Laat je handen schitteren en stralen met de nieuwe trendy nagellak kleuren!

Blog Pretty Polish

Bekijk alle blogberichten 

Bekijk alle blogberichten 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

Welcome to Shopify Store

I act like: